Ovlašteni distributer Frozzini uređaja

Pon-Pet: 08:00 - 16:00 Sub: 08:00-12:00

Radno vrijeme

Garancija i kvalitet

Uvjek najbolji

051 323 390 +38766118414

Pozovite nas

Garancija

PRIVREDNO DRUŠTVO “UNIKOM UNISAT” postoji od 1999. godine sa sedištem u Banja Luci, gde se i danas nalazimo. Profil firme se sastoji isključivo od maloprodaje, veleprodaje i distribucije tehničke robe na teritoriji cijele BiH .

Politika Poslovanja

Naša poslovna politika se sastoji u tome da svu robu kupujemo direktno od dobavljača po najboljim uslovima i da najbolje uslove prenesemo na naše kupce u maloprodajama, gde im možemo garanovati najnižu cenu, originalno poreklo robe, fabričke garancije i tehničku podršku.

Zašto UNIKOM?

Iskustvo – u svom dosadašnjem poslovanju ostvarili smo veliki broj poslovnih kontakata, što nam omogućava brzo i kvalitetno utvrđivanje Vasih problema i rešavanje istih, lako snalaženje u različitim situacijama

Kompletna ponuda – nudimo Vam veliki izbor tehničkih proizvoda na jednom mestu (preko 700 artikala), servis, ugradnju i dostavu širom Srbije.

Domaćinski odnos i briga prema kupcu – uvek spremni da Vam omogućimo što kvalitetniju, povoljniju i jednostavniju kupovinu tehničkih proizvoda koji će poboljšati život Vas i Vaše porodice.