Ovlašteni distributer Frozzini uređaja

Pon-Pet: 08:00 - 16:00

Radno vrijeme

Garancija i kvalitet

Uvjek najbolji

051 323 390 +38766118414

Pozovite nas

O nama

Naša priča

Upoznajte UNIKOM eksperte

Ponosni smo na to što smo jedna stanica koja može zadovoljiti sve potrebe naših klijenta. Naš je cilj pružiti usluge dizajna i instalacije najviše kvalitete, po rasporedu i po proračunu, uz izvrsne usluge korisnicima. Razumijemo da su vrijeme i troškovi presudni i trudimo se ići iznad i izvan očekivanja naših klijenata.
Za naše klijente nudimo bezbrižnost, vrijedne usluge uštede novca i ugovore o održavanju. Molimo nazovite za dodatne pojedinosti.

Our company provides a full spectrum of work of any level of complexity. Our team consists of highly qualified professionals, who have been in the industry for no less than 6 years. We have gained extensive experience while solving the most complex technical and organizational tasks, what allows us to provide you with the best service.

24h hitni slučajevi

Možemo vam pružiti stručnu 24-satnu hitnu službu koja vam je dostupna 365 dana u godini za sve vaše potrebe za grijanjem, ventilacijom i klimatizacijom.

051 323 390

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak: 08:00 - 16:00

Nedelja: Zatvoreno

21 godina iskustva

Imamo preko 20 godina iskustva u industriji bele tehnike i klimatizacije. Vjerujemo u kvalitetu usluga korisnicima.

Istorija

Osnovani 1999. godine, UNIKOM UNISAT je porodično poduzeće s dugogodišnjim iskustvom u distribuciji bele tehnike i ugradnji klimatizacijskih sistema. Firma uspješno završava mnoge složene projekte tijekom ovih 20 godina u industriji, što nam daje povjerenje u profesionalnost naših zaposlenika i kvalitetu obavljenog posla.

Naša misija

Naša firma pruža cijeli spektar rada bilo koje razine složenosti. Naš tim se sastoji od visoko kvalificiranih profesionalaca, koji su u industriji ne manje od 5 godina. Stekli smo bogato iskustvo u rješavanju najsloženijih tehničkih i organizacijskih zadataka, što nam omogućuje pružanje najbolje usluge.